به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیر ماندگار) با همکاری دانشگاه اصفهان دومین شماره دو فصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه»، را با عنوان اولین و تنها پژوهشنامه علمی_پژوهشی مطالعات وقف و امور خیریه دارای مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کشور، منتشر کرد.
دراین پژوهشنامه، مقالاتی با محوریت موضوعات «پژوهشهای اقتصادی و مدیریتی امر خیر»، «پژوهشهای تاریخی و تمدنی امر خیر»، «پژوهشهای دینی و حقوقی امر خیر» و « پژوهشهای فرهنگی و اجتماعی امر خیر» پذیرفته میشوند که در پایگاههای”سیویلیکا”، “مگ ایران”، “مرجع مجلههای علمی” ، “SID”، “نور مگز”، “پرتال جامع علوم انسانی” و”گوگل پژوهشگر” نمایه شده است.
این پژوهشنامه که به صورت دو فصلنامه منتشر میشود، ضمن انتشار دستاوردهای اصیل پژوهشی در حوزه وقف و امر خیر، به مسئلهیابی و حل مسائل این حوزه با حفظ معیارهای اصلی پژوهشنامه برای پذیرش مقالات (نوآوری، جامعیت و کاربردی بودن با محتوای علمی-پژوهشی) در جهت رفع مشکلات این حوزه میپردازد.
پژوهشکده مطالعات وقف ونیکوکاری (خیر ماندگار) با همکاری دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۹۵ برای اولین بار در ایران در این عرصه گام نهاد و با تمام دانشگاههای سراسر کشور و مراکز علاقهمند به حوزه نیکوکاری همکاری میکند.
علاقمندان می توانند جهت مطالعه مقالههای چاپ شده و اطلاع از نحوه ارسال و پذیرش مقالات به نشانی https://ecs.ui.ac.ir مراجعه فرمایند.
انتهای پیام
نظر شما